Kom ihåg mig?
Home Menu

Menu


Problem med one.com

 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
Oläst 2011-01-29, 09:09 #1
marsii marsii är inte uppkopplad
Nykomling
 
Reg.datum: Apr 2010
Inlägg: 22
marsii marsii är inte uppkopplad
Nykomling
 
Reg.datum: Apr 2010
Inlägg: 22
Standard Problem med one.com

Hej!
Jag har använt one.com under många år utan problem, tills årskiftet, då min domän helt plötsligt utan förvarning blev obrukbar.

Då jag kontaktade one.coms support var deras förslag att jag skulle skriva om alla mina html-sidor!? Inte med ett ord nämndes att one.com hade något ansvar för dessa problem.

Anledningen till problemet är att mina html-sidor använder server-side-includes (SSI). Enligt one.com är det en teknik som de officiellt inte har haft någon support för. Trotts det har det fungerat och one.com har aldrig påpekat eventuella problem med detta.

Som tur är den bara en hobbysite, och jag lider ingen ekonomisk skada. Jag vet inte om one.com är unik i detta avseende, men om man är företagare bör man nog tänka över dessa risker. Kanske löper man samma risk för plötsliga avbrott, oavsett webbhotell.

Sedan kan man ju undra hur one.com sköter sina kundrelationer. Normalt gäller att "kunden har rätt". Tydligen inte så hos one.com. Jag antar det hade låtit annorlunda om jag hade varit en stor kund hos dem.

Jag förstår att tekniska problem inte alltid kan undvikas, men i detta falla tycker jag one.com har en usel kundhanteringen. Därför är jag snart en f.d. kund hos dem.

En anledning till att jag valde one.com från början, är deras låga pris. Eftersom jag har små krav på utrymme och bara har en domän, så behöver jag inte några finesser. Kan någon rekommendera något annat? Lågt pris är en fördel.
marsii är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat
 


Aktiva användare som för närvarande tittar på det här ämnet: 1 (0 medlemmar och 1 gäster)
 

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

Forumhopp


Alla tider är GMT +2. Klockan är nu 05:32.

Programvara från: vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
 
Copyright © 2017