Visa ett inlägg
Oläst 2008-12-17, 21:07 #169
FredrikMHs avatar
FredrikMH FredrikMH är inte uppkopplad
Supermoderator
 
Reg.datum: Apr 2004
Inlägg: 1 501
FredrikMH FredrikMH är inte uppkopplad
Supermoderator
FredrikMHs avatar
 
Reg.datum: Apr 2004
Inlägg: 1 501
Citat:
Ursprungligen postat av _AB_
(ii) Driv fakturan vidare till Kronofogdemyndigheten och därefter Tingsrätten

Självklart ska ni driva vidare även fakturan. Måste säga att jag är förbluffad över att ni överhuvudtaget sänkt beloppet, men gjort är gjort. Har ni så starka bevis som ni indikerar ovan är det en självklarhet att ni ska driva frågan då ni sannolikt kommer att vinna. Enda risken för att ni inte får pengarna är om Snaskit är registrerad som konsument och TR finner att beloppet är oskäligt enligt konsumenttjästlagen. Beloppet kommer då att jämkas, men i så fall vi ni det till framtiden och för fundera på att omformulera ert avtal. I övrigt hänger er trovärdighet på hur ni agerar, precis som jag tar upp ovan.
Fakturan ska inte vara riktad till säljaren av domänen utan till den som deltagit i budgivningen. Om detta är samma person eller inte vet inte vi på WN. Oavsett hur mycket bevisningen som ligger i grund så kan väl ändå inte Missdomain fakturera ett annat konto bara för de haft samma IP-nummer. IP-nummer har aldrig varit bindande till en person utan endast en geografisk knutpunkt och kan alltså omfatta en mängd människor.

Citat:
Ursprungligen postat av _AB_
(ii) Polisanmäl dina "vänner"

Dina "vänner" har gjort sig skyldiga till brott, vilket dessutom skadat dig. De bör ställas inför rätta.
Hans vänner har väl ändå inte gjort något brott mot honom? Det är Missdomain som måste driva den frågan vidare och den skyldige kan vara säljaren men också någon annan... Det kan till och med vara tekniskt fel i Missdomains system om vi ska spekulera helt vilt.
FredrikMH är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat