Visa ett inlägg
Oläst 2008-06-13, 14:29 #25
tartareandesire tartareandesire är inte uppkopplad
Supermoderator
 
Reg.datum: Jan 2004
Inlägg: 11 585
tartareandesire tartareandesire är inte uppkopplad
Supermoderator
 
Reg.datum: Jan 2004
Inlägg: 11 585
Citat:
Ursprungligen postat av Undoredoo
Citat:
Ursprungligen postat av tartareandesire
Jag tycker du själv och flera andra är ute och cyklar lite grann. Ni tänker helt rätt men samtidigt helt fel. Rent allmänt så fungerar de flesta argument som förts fram men nu handlar det inte om en allmän webbsida utan en myndighet. Den SKA och MÅSTE således nå alla. Ingen ren funktionalitet får gå till spillo och det du ska fråga dig är således om du själv skulle acceptera att sidan ser ut och beter sig som den gör i 800x600.
Men, man måste komma ihåg att sidan i allra högsta grad når alla användare. Det handlar ju inte om att sidan kör frames, 3 punkters typsnittsstorlek eller är beroende av javascript.
Och dessutom, som det har påpekats tidigare, är 800x600-användare tämligen vana vid att scrolla i sidled. För dessa personer är det verklighet i 97 procent av deras effektiva surftid.
Hehe, näe, jag vet ju inte alls vad det handlar om utan talar rent spekulativt. Som sagt var, fråga dig själv om du skulle acceptera den som 800x600-användare och fundera över hur mycket tid besökarna spenderar på sidan. Då blir du sannolikt en bättre bedömare än alla oss andra här.
__________________
Full-stack developer, free for smaller assignments
tartareandesire är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat