Ämne: Gmail nere...
Visa ett inlägg
Oläst 2012-12-10, 19:17 #2
tartareandesire tartareandesire är inte uppkopplad
Supermoderator
 
Reg.datum: Jan 2004
Inlägg: 11 585
tartareandesire tartareandesire är inte uppkopplad
Supermoderator
 
Reg.datum: Jan 2004
Inlägg: 11 585
Jag tror ingen här tror att någon teknikberoende tjänst är helt befriad från problem Att folk här på WN reagerar så snart en svensk tjänst är nere är ju också ganska naturligt eftersom det är ett svenskt forum och många är kunder hos svenska företag. För mig har hur som helst både Yahoos e-post och Gmail fungerat bättre än alla de e-postlösningar som finns hos de svenska webbhotellen - webbgränssnitten är också trevligare att använda. Visst har även Gmail haft lite strul några gånger men för det mesta är det bara en liten del av användarna som drabbats.

Trots det har jag alltid en backup på viktig e-post, förr eller senare råkar man ut för bekymmer var man än har sin e-post.

För det mesta fungerar självklart alla tjänster som erbjuds av webbhotellen men är man väldigt beroende av sin e-post så bör man tänka sig för lite extra innan man väljer e-postlösning. Så länge det inte finns någon trovärdig jämförelse mellan tjänsternas nertid så är jag personligen övertygad om att Gmail / Google Apps slår allt i svensk väg även om också jag har mindre viktiga e-postkonton på svensk mark. En del vill ändå gärna ha tillgång till svensk support, då kan en svensk e-postleverantör vara intressant trots allt.
__________________
Full-stack developer, free for smaller assignments

Senast redigerad av tartareandesire den 2012-12-10 klockan 20:11
tartareandesire är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat