Visa ett inlägg
Oläst 2011-06-01, 13:25 #9
Adtractions avatar
Adtraction Adtraction är inte uppkopplad
Nykomling
 
Reg.datum: Jan 2009
Inlägg: 39
Adtraction Adtraction är inte uppkopplad
Nykomling
Adtractions avatar
 
Reg.datum: Jan 2009
Inlägg: 39
Lightbulb Värva affiliates, tjäna pengar och vinn en iPad2 !

Adtraction har vuxit ordentligt under 2010 och 2011. Vi har nu över 100 olika program i de flesta branscher och vi har flera tusen affiliates. Vi vill att alla duktiga affiliates ska finnas i vårt nätverk och anordnar därför en värvningstävling.

* Vi betalar 50 kronor för varje ny affiliate som du värvar fram till 30 juni
* Den som värvar flest nya affiliates belönas dessutom med en sprillans ny iPad2
* Kontantbonus på 5.000 kr för vad Adtraction tycker är den bästa värvningen
* Du får som vanligt sekundär provision från alla affiliates du värvar, dvs Adtraction betalar dig en andel av all deras framtida provision

Det finns kanske affiliates som har missat att vi har BYGGmax, Folksam, EON, SEB, ONOFF som kunder och dessutom Sveriges bästa utbud av finansprogram?

Det finns kanske affiliates som har missat att vi har en utbetalningsgaranti? Vi garanterar kort och gott att affiliates alltid får betalt för godkända transaktioner.

Det finns kanske affiliates som inte vet att de kan dubbla sina intäkter varje månad genom sekundär provision för affiliates de värvar?

Så kommer du igång i tävlingen:

1. Logga in på Adtraction.com

2. Klicka på länken "Mer annonsmaterial" längst ned till höger och anslut till Adtractions eget annonsprogram

3. Använd annonsmaterialet eller skapa egna länkar för att värva affiliates!


Vilka affiliates blir godkända?
Adtraction välkomnar de flesta webbplatser med ett genomarbetat innehåll. Bloggar bör har varit aktiva i minst sex månader. Vi välkomnar även E-post-affiliates och andra kampanjer. Vi förbehåller oss rätten att avslå ansökningar som vi bedömer ha låg potential inom affiliatemarknadsföring eller ha stötande innehåll. Det finns inga krav på att värvade affiliates ska generera transaktioner under juni månad, det enda kravet är att minst en kanal blir godkänd och att kontot aktiveras.

Tävlingsresultat
Vi vill gärna offentliggöra tävlingsresultaten, men vinnaren har naturligtvis rätt att förbli anonym om det passar honom heller henne. Resultaten kommer att offentliggöras i början av juli.

Skatt
Vinnaren är själv ansvarig för att betala eventuell vinskatt för iPad2. Normal affiliatebeskattning utgår för kontantbonus.
Adtraction är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat