Visa ett inlägg
Oläst 2011-03-13, 16:25 #13
trådlöst trådlöst är inte uppkopplad
Har WN som tidsfördriv
 
Reg.datum: Jun 2008
Inlägg: 1 123
trådlöst trådlöst är inte uppkopplad
Har WN som tidsfördriv
 
Reg.datum: Jun 2008
Inlägg: 1 123
Citat:
Ursprungligen postat av kw_wasabi Visa inlägg
Nej tvärt om, det ska mycket till om man råkar ut för något straff. Det värsta som kan hända är att man grötar ihop länkarna för mycket så att det ser uppenbart korslänkat ut.

Jag har ingen källa att hänvisa till förutom mig själv. Jag har klarat mig bra i två år trots att jag vissa perioder snittat 15 länkar per vecka. Som du säger så är det bra att variera länktexten och ha en hyfsat stabil tillströmning av inlänkar. Du kan säkert skaffa 100 eller 1000 inlänkar per vecka utan problem, bara du håller samma tempo framöver. Kan du inte göra det är det bättre att lägga sig på en nivå man klarar av.

Länkningen av din sajt ska se "naturlig" ut, men det kan även betyda att du helt plötsligt får 1000 inlänkar under en vecka för att sedan återgå till att snitta 10 st. T.ex. ett blogginlägg som får stor uppmärksamhet och under kort tid attraherar många inlänkar.

Allt handlar om vad Google ser som naturligt/onaturligt.
Helt klart sant.
Har tyvärr inga sajter som jag vet att jag kommer få 10, 100 eller 1000 länkar naturligt för den delen men man vet ju aldrig när tiden är inne.
Och då, får man hoppas att google ser det som något naturligt.
trådlöst är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat