Visa ett inlägg
Oläst 2010-03-22, 18:15 #8
StateCollapse StateCollapse är inte uppkopplad
Banned
 
Reg.datum: Nov 2009
Inlägg: 399
StateCollapse StateCollapse är inte uppkopplad
Banned
 
Reg.datum: Nov 2009
Inlägg: 399
Citat:
Ursprungligen postat av klein Visa inlägg
Snacka om att vara naiv, ett parti som har sina rötter hos "brunaste" nazisterna.
Jag bara älskar det här ältandet fram och tillbaka Kan man inte komma med något bättre, ja då spolar man tillbaka bandet och spottar floskler och drar upp gammal historia.

Citat:
Ursprungligen postat av klein Visa inlägg
Enligt senaste option så fick det 4%. Skulle tippa på att SD kommer få vad Ny Demokrati dvs 6%.
Och hur många är det som blir tillfrågade under dessa undersökningar? Ett par tusen. Hur många röstar i valet? Några miljoner. Siffrorna kommer att bli högre, tro mig.

Många saknar helt förankring till verkligheten idag och man har kört det här landet i botten i många avseenden och inte minst i invandringsfrågan. Man har svikit dom äldre och kapitulerat för brottsligheten. Sedan finns det en bristande insikt i hur det verkligen ser ut idag i många delar av landet. Man är hjärntvättad av media helt enkelt.

Det begås väldigt många brott i invandrartäta förorter. Vi har sätt bränder, stenkastning mot polis/brandbilar och även sönderslagning av polis/brandbilar, upploppsstämning, misshandel och människor på sjukhus. Det här inget unikt utan det förekommer bland invandrartäta områden men som många förnekar men det går inte. Vi vet att det händer och hur ska vi göra? Jo, vi tar ännu fler och ännu fler och ännu fler.

Du vet, har man översvämning i källaren så stänger man av huvudkranen.
StateCollapse är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat