Ämne: Comclick
Visa ett inlägg
Oläst 2007-04-26, 14:41 #7
ComclickGirls avatar
ComclickGirl ComclickGirl är inte uppkopplad
Medlem
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 62
ComclickGirl ComclickGirl är inte uppkopplad
Medlem
ComclickGirls avatar
 
Reg.datum: Apr 2007
Inlägg: 62
Citat:
Vore kul med en kortfattad beskrivning om varför man ska välja er framför era konkurrenter. Vad är ni bättre på? Vilka fördelar finns det?
Den frågan borde egentligen någon av våra affiliates svara på. Och det som är bra funktionsmässigt för en webbsida är sämre för en annan osv.

En av sakerna vi arbetar på mycket är att få en god kommunikation med våra siteägare för att alla parter skall få ut mesta möjliga av samarbetet. För oss är det viktigt att få feedback och förslag på vad som kan förbättras eller vad som önskas. En del av att öka transparensen kring Comclick är att vi delar hälften av våra annonsintäkter med våra siteägare och på så sätt enklare kan föra en öppen dialog.

En funktion som en del av våra siteägare tycker om är att de "slipper" byta annonskod varje gång för en ny kampanj. Så när en kampanj tar slut påverkas inte visningen av annonserna eftersom kampanjerna optimeras för deras annonsplats.

Andra är mer traditionsbundna och vill helst hämta en specifik annons och inte ha kampanjerna "rullandes" per automatik. För att undvika "tomma" annonser när kampanjen tar slut finns det möjlighet att skapa så kallade House Ads i Comclick som då visas för annonsplatsen.
Det finns även möjlighet att påverka utseende på annonsplatsens bakgrundsfärg t.ex. om man vill att annonsplatsen skall smälta in när det inte finns några aktiva kampanjer.

För de som vill annonsera genom Comclick kan vi stå till tjänst med ett säljteam med mångårig erfarenhet inom digitala medier. Våra säljare kan ge tips och förslag på vilken målgrupp av siter som passar för just din produkt eller ditt varumärke.
ComclickGirl är inte uppkopplad   Svara med citatSvara med citat